HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Renature Dolgu Malzemesi ile Kargonuz Güvende

31-10-2022 14:03
Renature Dolgu Malzemesi ile Kargonuz Güvende

Pandeminin de etkisiyle alışverişlerimiz artık e ticaret sektörüne yönelmiş durumdadır. Artık evimizde alışveriş yapmanın keyfini çıkarıyoruz. E-ticaret sektörünün sunduğu rahatlık ve bol çeşit imkânı tüketicilerin bu sektöre verdiği önemin artmasına sebep olan iki etken olarak adlandırılabilir. E-ticaret sektörünün gelişmesiyle beraber kargoların yoğunlukları da oldukça artmıştır. E-ticaret sektöründen yapılan alışverişlerin tamamı alıcılara kargolar ile ulaştırıldığı için kargo süreçleri müşteri memnuniyeti açısından çok önemlidir. Az önce e-ticaret sektörünün geliştiğini ve kargo süreçlerinin önem kazandığını söyledik. Ancak bu durum birbirini olumsuz etkiledi kargo süreçlerinde meydana gelen hasarlar müşteri memnuniyetini düşürdü. Kargo sürecini en iyi şekilde tamamlamak istiyorsanız mutlaka önlemler almanız gerekiyor. Bu önlemler kırılacak olan eşyaların üzerine kırılacak eşya bandı yapıştırmak değildir. Sağlam bir paketleme ve tam koruma kargo süreçleri için oldukça büyük bir önem arz etmektedir. İşte sağlam bir paketleme işlemi yapmak istiyorsanız renature dolgu malzemesi tam size göre. Renature dolgu malzemesi sayesinde artık kargo süreçleriniz çok daha iyi bir şekilde geçecektir. Bu yazımızda sizlere özellikle son zamanlar kullanımı bir hayli artmış olan renature dolgu malzemesi hakkında detaylı bilgiler vereceğiniz.

Renature Dolgu Malzemesi Nedir?

Renature dolgu malzemesi silindirik yapıda olan ve mısır bazlı dolgu malzemesidir. Dökülebilir formda olması sayesinde kargo kolilerinde veya taşıma kolilerinde rahatlıkla kullanılabilir. Kargo dolu malzemeleri içerisinde renature dolgu malzemesi en iyisidir. Diyebiliriz sebebi ise dökülebilir formda olması ve boyutlarının çok büyük olmaması sayesinde kargo kutularına ve ürünlere kolay bir şekilde uyum sağlayabilmektedir.

Renature dolgu malzemesi 2.5NE cm mi mm mi x 1 cm boyutun boyutuna sahiptir. Küçük boyutlu olması sayesinde kutulara tam uyumludur. Renature malzemesi beyaz renktedir. Kutunun veya ürünün rengini kesinlikle değiştirmemektedir. Aynı zamanda kokusuzdur. Ürünlerinizin kokusu ve rengi üzerinde herhangi bir etki bırakmamaktadır.

Aynı zamanda renature dolgu malzemesi yenilebilir malzemelerden üretildiği için hem çevreye olumsuz bir etkisi olmamaktadır hem de geri dönüştürülebilir formdadır. Bu sayede tam bir çevre dostudur diyebiliriz.

Renature çok farklı testlerden başarılı bir şekilde geçmiştir. Bu testler renature malzemesinin dayanıklılığını test edecek testlerdir. Bu testler sonucunda renature dolgu malzemesinin tam bir darbe emici olduğu kanıtlanmıştır. Aynı zamanda bu testler ile renature dolgu malzemesinin tekrar kullanıma uygun olduğu da kanıtlanmıştır. Renature malzemesi aşınmalara karşı yüksek dirençli bir şekilde tasarlanmıştır. Yüksek aşınma direncine sahip olması sayesinde de tekrar kullanıma uygundur. Tekrar kullanım yapıldığında darbelere emme özelliği devam etmektedir.

Üstelik renature dolgu malzemesinin pek çok kargo yapılan ürünle kullanılmasında herhangi bir problem bulunmamaktadır. Renature malzemesinin antistatik özelliğe sahip olduğu laboratuvar testleri tarafından onaylanmıştır. Bu sayede elektronik cihazlarda kullanılması son derece uygundur. Özellikle son dönemlerde fiyat avantajı nedeniyle internetten telefon, bilgisayar, tablet gibi elektronik cihazlar alınmaktadır. Bu cihazların kargo esnasında zarar görmemesi için renature malzemesi kullanılmalıdır.

Renature malzemesiyle alakalı bir bilgi vermek istiyoruz. Bu malzeme nem ve ısıya karşı kısmen dayanıklıdır. Bu nedenle direkt olarak nem ve ısıya maruz bırakmamanız daha doğru olacaktır. Aynı zamanda mısır bazlı yapıya sahip olduğu için nem ile temasından kaçınılması daha doğru olacaktır.



Renature Dolgu Malzemesi

Renature Dolgu Malzemesinin Kullanılmasının Sunduğu Avantajlar Nelerdir?

Renature dolgu malzemesinin kullanılmasının çok avantajlı olduğundan bahsetmeden geçmeyelim. İşte renature malzemesinin sunduğu avantajlar şu şekildedir.

Kargodaki Ürünlerin Korunmasını Sağlamak

Renature dolgu malzemesinin en önemli özelliği kargodaki ürünlerin korunmasını sağlamasıdır. Renature dolgu malzemesi koli içi dolgu malzemesidir. Koli içi dolgu malzemesi olması sayesinde kolinin içine doldurduğunuz renature ürününüzün etrafında adeta bir darbe koruyucu kalkan oluşturacaktır. Bu darbe koruyucu kalkan ile kargonuzun düşmesi veya darbe alması durumunda içindeki ürün herhangi bir şekilde hasar almayacaktır. Aynı zamanda kargoların çok fazla taşıma yapması nedeniyle kargoları üst üste koymaktadır. Bu üst üste koyma işlemi sırasında genellikle altta kalan kargolar ezilmektedir. Ancak koli içi dolgu malzemesi olan renature bu gibi durumlarda yine kargonuzun ezilmesini engelleyecektir.

Ürünlerin Sabit Durmasını Sağlamaktadır

Bazı ürünlerin sabit durması çok önemlidir. Koli içi dolgu malzemesi olan renature ile kargolarınız sabit bir şekilde duracaktır.

Renksiz ve Kokusuzdur

Renature renksiz ve kokusuzdur. Bu sayede de her türlü kargoya verilen üründe kullanıma uygundur.

Tekrar Kullanılabilir

Renature dolgu malzemesi yüksek aşınma direncine sahiptir. Yüksek aşınma direncine sahip olduğu için daha sonra kullanıma uygundur. Bu sayede tasarruflu bir dolgu malzemesidir.

Çevre Dostudur

Renature dolgu malzemesinin çevreye herhangi bir zararı yoktur. Geri dönüştürülebilir olması sayesinde de ekonomiye katkı sağlamaktadır.

Renature Dolgu Malzemesi Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Renature dolgu malzemesinin kargo dolgu malzemeleri arasında en iyisi olduğundan bahsettik. Ancak renature dolgu malzemesi kullanılırken dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar bulunmaktadır. Bu unsurlara dikkat ederek kullanmanız çok önemlidir.

İlk olarak renature dolgu malzemesini kutunun içinde kullanırken mutlaka kutunun tamamına doldurmaya özen gösterin. Renatureyi kutunun yarısına kadar doldurduğunuz zaman kargonun taşınması esnasında sarsılması ile içerisinde bulunan ürün hareket edecektir. Kargonuzun hareket etmesi hasar almasına neden olacaktır. Bu yüzden mutlaka kolinin içini tamamen renature dolgu malzemesiyle doldurmaya özen göstermeniz gerekiyor.

Renature dolgu malzemesini suya maruz bırakmayın. Renature dolgu malzemesini kullanmadan önce yıkamanıza gerek yoktur. Zaten rengi veya kokusu olmadığı için ürünlerinize herhangi bir zarar vermeyecektir. Bu yüzden suya maruz bırakmadan direkt olarak kolinin içine doldurabilirsiniz.

Siz de müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak istiyorsanız ve kargolarınız müşterilerinizi sorunsuz ulaşsın istiyorsanız renature dolgu malzemesi tercih etmelisiniz. Renature dolgu malzemesi 250gr, 500gr, 1kg, 1.5kg, 2kg, 3kg, 4kg, 8kg ve 12kg torbalar olmak üzere farklı ağırlıklarda satışa sunulmuştur. Sizin için en uygununu Unipak web sitemizden hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Oluklu Koli Çeşitleri

 

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.