HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kilitli Küçük Ürün Kutuları

24-08-2022 00:25
Kilitli Küçük Ürün Kutuları

E-ticaret sektörünün gelişmesiyle ürünlerin kargo yapılması ve depolanma süreçleri çok önemli olmaya başlamıştır. Bu bağlamda ürünleri sağlam bir şekilde alıcıya ulaştırmak ayrıca ürünleri sağlam bir şekilde depolamak için farklı alternatifler bulunmaktadır. Ancak e-ticaret sektöründe ürünleri görmeden alan kullanıcıların güvenini ve sadakatini kazanmak için alternatifler arasında çok iyi karar vermeniz gerekmektedir. Eğer küçük ürün gruplarınız bulunuyorsa bu ürün grupları için en doğru paketleme kilitli küçük ürün kutuları ile olmaktadır. Kilitli küçük ürün kutuları e-ticaret sektöründe zarar görebilecek ve küçük ürünler için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu kutuların kullanımı hem müşteri açısından hem de işletme açısından pek çok fayda sağlamaktadır. E-ticaret işinizi bir adım öteye taşıyabileceğiniz kilitli küçük ürün kutuları hakkında bu yazımızda sizlere pek çok bilgi vereceğiz. Son teknoloji olarak üretilen bu e-ticaret kutusu hakkında detaylı bilgiye sahip olduktan sonra her türlü kargo işinizde mutlaka kullanacağınızdan eminiz.

Kilitli Küçük Ürün Kutusu Nedir?

Kilitli küçük ürün kutusunun diğer bir adı ise e-ticaret kutusudur. Kilitli küçük ürün kutusu adından da anlaşılacağı üzere ürünleri maksimum derecede korumak için tasarlanmış ve ağzından iç içe geçmeli bir kilit sistemi bulunan kutudur. Bu kutu diğer kutulardan çok daha farklıdır. Farklı olmasının en önemli sebebi e-ticaret sektörü için özel olarak tasarlanmış olmasıdır. E-ticaret sektörü için özel tasarlandığı için bu sektörde ürünlerinize gelebilecek olan zararlara karşı korunaklı olarak üretilmiştir.

E-ticaret sektöründe aktif olarak satış yapan bir işletme sahibiyseniz müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için mutlaka kilitli küçük ürün kutusu kullanmanız gerekmektedir. Diğer ürün kutularına göre çok daha dayanıklı olan bu kutular ile kargolarınız sorunsuz bir şekilde ulaşmasını sağlamaktadır.

Ayrıca bu kargo kutuları ile işletmenizin reklamını ucuz bir şekilde yaptırabilirsiniz. Kilitli küçük ürün kutusu üzerine baskı uygulanabilecek bir yapıdadır. Bu bağlamda sizin yaptıracağınız özel baskılar ile müşterilerinizin aklında kalırsınız. Ayrıca markanın tanınmasına da katkı sağlarsınız. Baskılı e-ticaret kutuları tercih ediyorsanız bu noktada müşterilerinizin akıllarında kalıcı olacağınız tasarımlar yaptırmanız çok önemlidir. Örneğin sizi yansıtan bir logo ve slogan en iyi tercih olacaktır. Bunun yanı sıra telefon numarası, sosyal medya hesapları, hizmetleriniz ve adresinizi de belirtebilirsiniz. Baskı kutudan ne büyük ne de küçük olmalıdır. Tam olarak kutuya uygun bir baskı tercih etmeniz daha dikkat çekici olmaktadır.

Ek olarak, size yardımcı olabilecek Küçük Ürün kutusu kurulumu video aşağıda bulunuyor.



Kilitli Küçük Ürün Kutusu Kullanımının İşletme Açısından Faydaları Nelerdir?

Kilitli küçük ürün kutusu olarak bilinen e-ticaret kutusunun kullanımının sağladığı pek çok fayda bulunmaktadır. Bu faydaları 2 başlık altında incelemenin daha doğru olacağını düşündük. Kilitli küçük ürün kutusu kullanımının işletmeler açısından faydaları şu şekildedir;

 

  • Öncelikle işletmeler için en önemli müşteri tipi olan sadık müşteri kitlesi kazanımına fayda sağlayacaktır. Sadık müşteri ne demek kısaca bilgi verelim. Sadık müşteri başka işletmelerden alışveriş yapacağına daha önceden alışveriş yaptığı ve sorunsuz bir alışveriş sunan işletmelere bağlanır ve sadık bir şekilde bu işletmelerden ihtiyaçlarını karşılarlar. Siz e-ticaret sektöründe sanal bir mağaza üzerinden satış yaptığınız için müşterilerinizin sadık olmasını sağlamanın ilk yolu sağlam ve özel bir şekilde kargolarını ulaştırmaktır. Günümüzde kullanılan diğer kutular ile kargo esnasında ürünler zarar görmektedir. Ancak e-ticaret kutuları ile kargo yapılması en güvenli yoldur. Zarar görmeyen kargolar ile mutlu müşteri portföyü elde edersiniz. Bu mutlu müşterilerde size sadık bir şekilde
  • Müşteriler için uygun bir reklam imkânı sunmaktadır. İşletmeler reklam yapmak için sosyal medya reklamları, televizyon reklamları gibi reklamlara pek çok para dökmektedir. Ancak her işletme ürünlerini yollarken mutlaka paketleme yapmaktadır. Sizin bu noktada baskılı kargo kutusu kullanmanız hem kargolarınızın güvenli bir şekilde taşınmasına imkân sağlayacaktır hem de ucuz bir şekilde reklam yapmanızı sağlayacaktır. Kilitli ürün kutusu genellikle kullanışlı olduğu için müşteriler tarafından atılmak yerine evde değerlendirilir. Bu bağlamda müşterilerin evinin, ofisinin, işletmesinin ve benzeri yerlerde bu baskılı e-ticaret kutularını konumlandırması marka imajınıza katkı sağlayacaktır. Hem müşteri hem de müşteri çevresi tarafından markanızın bilinmesini ve akılda kalmasını sağlayacaktır.
  • E-ticaret kutusu ile taşınan kargoların kutuların sağlamlığı ile güvenli bir şekilde taşındığından bahsettik. Ancak burada kilitli küçük ürün kutularının kullanımının sağladığı bir diğer fayda ise ağzının kilitli yapısı ile ürünlerde herhangi bir kaybolma, düşme, zarar görme gibi olumsuzluklara maruz kalmamasını sağlamaktadır. Kargolarda karşılaşılan diğer bir sorun ise ürünlerin kaybolmasıdır. Bu durum kilitli ağız yapısına sahip olmayan kargo kutularında mümkündür. Bu kutular ağzının güvenlikli olmaması nedeniyle ürünlerin düşmesini ve kaybolmasına neden olmaktadır. Bu marka imajınızın zedelenmesine neden olacaktır. Ancak kilitli kargo kutuları ile bu sorun tamamen ortadan kalkmaktadır. Ağzının kilitli yapısının kendi kendine açılması neredeyse imkânsızdır. Bu sayede kargolarınızda ürünlerinizin herhangi bir şekilde kaybolma tehlikesi olmadan taşınması sağlanır.
  • Farklı ebatlarda bulunan kilitli küçük ürün kutusu ile her türlü ürününüze uygun kutuları bulmanız mümkündür. Takıdan elektronik alete kadar pek çok ürüne uygun kilitli küçük ürün kutusu bulunmaktadır.



Küçük Ürün Kutusu

Kilitli Küçük Ürün Kutusu Kullanımının Müşteri Açısından Faydaları Nelerdir?

Kilitli küçük ürün kutusu kullanımın pek çok avantajı olduğu için iki başlık altında incelemenin daha doğru olacağından bahsetmiştik. Şimdi ise müşteriler açısından sağladığı faydalardan bahsedelim.

  • E-ticaret sektöründe hem işletmeci hem de müşteri açısından en önemli konu paketleme olmaktadır. Burada kendimizi müşterilerimizin yerine koymamız gerekmektedir. Biz bir yerden alışveriş yaptığımızda sadece kargonun yola çıkmasını sağlayacak hiçbir güvenliği olmayan ve özensiz bir kutu ile bir yerden bize kargo geldiği zaman bu işletmeye güvenir miyiz? Tabi ki güvenmeyiz. Yine aynı şekilde bu işletmeden daha sonra alışverişte yapmayız. Bu bağlamda kilitli küçük kargo kutusu ile müşterilerinize kargo yollamanız onların kendilerini özel hissetmelerini sağlayacaktır. Bu özel kutularda premium bir hissiyat ve hava olduğu için müşterileriniz ile aranızdaki bağı kuvvetlendirirsiniz.
  • Müşteriler açısından bir diğer faydası ise şüphesiz kolay bir şekilde açılmasıdır. Kilitli küçük ürün kutusu gibi sağlam olmayan ve ağzı kapanmayan kutular için çok fazla yapıştırıcı madde kullanırız. Bu yapıştırıcı maddeler kargo süreci için iyidir ancak müşteriler için kötüdür. Bunun sebebi ise çok zor bir şekilde açılırlar ve müşterilerin genellikle sinirlendiği bir süreç olur. Ancak e-ticaret kutuları ağzının güvenlikli olmasının yanı sıra müşteri deneyimini en üst düzeyde tutmak adına kolay bir şekilde açılmaktadır.
  • Müşteriler kilitli küçük ürün kutusunun dayanıklı olması ve zarar görmeden açılması ile farklı bir alanda bu kutuları değerlendirmektedir. Örneğin bu kutularda şarj aletlerini saklayabilirler veya takılarını saklayabilirler. Bu bağlamda e-ticaret kutusu müşterilere sadece kargolarının ulaşmasını değil ayrıca farklı işlevde kullanmasına da imkân sağlamaktadır. 

Eğer sizin de önceliğiniz müşteri memnuniyeti ve müşterilerin sadakatini kazanmaksa mutlaka kilitli küçük ürün kutusu kullanmanız gerekmektedir. Kilitli küçük ürün kutusu sayesinde hem ürünleriniz güven içerisinde taşınır hem de baskılı kargo kutusu sayesinde reklamınızı çok uygun bir şekilde yapabilirsiniz.



İlginizi Çekebilir: Takı Kutusu Hangi Materyallerden Üretilir?


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.