HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Proje ve Poster Kutuları

28-09-2022 16:36
Proje ve Poster Kutuları



İş için hazırladığınız ya da okulda önemli dersler için özenle üzerine çalıştığınız proje ve posterlerin korunması büyük önem taşımaktadır. Uzun saatler harcayarak, hem zamanınızdan hem de enerjinizden yararlanarak ortaya koyduğunuz ürünlerin taşıma veya gönderilme sırasında bir kazaya kurban gitmesini istemezsiniz. Şüphesiz bu herkesin en büyük korkularından biridir. Uzun uğraşlar sonucu hazırlanan bir ödev ya da projenin üstüne yanlışlıkla bir içeceğin dökülmesi, bu projeyi taşırken yağmura veya kar yağışına denk gelmek herkesin ortak endişedir. İşte, bu korkunun önüne geçebilmek ve emeğinizin boşa gitmediğinden emin olmak için proje ve poster kutusu kullanmanız gerekir.

Poster taşıma kutuları, gönderilerinizin ve eşyalarınızın kargoda yıpranmasını önlemenize yardımcı olur. Ambalajsız poster ve proje ürünleri, gerek kötü hava şartları olsun gerek toplu taşımalarda ve özel araçlarda kısıtlı yer imkanı sebebiyle hasar görebilmekte ve hatta kimi zaman da tamamen kullanışsız hale gelebilmektedir. Dağılan mürekkeplere, yırtılan projelere, buruşan posterlere bir son verebilirsiniz. E-ticaret ile uğraşıyorsanız da proje poster kutuları önemli bir ihtiyaçtır. Çünkü e-ticarette de tedarik süreci önem arz eder. Gönderilerinizi müşterilere en kaliteli şekilde ulaştırmak için çaba gösterirsiniz. Bunun için de lojistik büyük bir önem arz eder. Lojistik süreçte elinizdeki projeyi veya posteri gönderirken, kargo sırasında kargo desisi hesaplanır. Proje ve poster kutusu da tasarruf desisi ile hem ürünlerinizi güvende tutar hem de düzenli bir biçimde gönderilene ulaşmasını sağlar. Unipak size birbirinden farklı proje kutusu seçenekleri sunmaktadır, aralarından size en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

Unipak olarak global kalite standartlarına yön veren üstün kalite üretimlerimiz ile proje ve poster kutuları değerli müşterilerimize sunuyoruz. İşletmeniz için tercih edeceğiniz proje ve poster kutularına işletmenize özel baskı yapabiliriz.

Ek olarak, size yardımcı olabilecek Proje Poster kutuları kurulumu video aşağıda bulunuyor.






Proje Poster Kutusu

Teleskopik Proje ve Poster Kutusu

Teleskopik, birbiri içine girebilen ve boyu uzayıp kısalabilen araç anlamına gelmektedir. Teleskopik proje poster kutusu, ürünlerinizin ambalajlanması için sizlere yardımcı olur. Ürünlerinizi tekli ya da iç içe geçirerek kutunun içine yerleştirebilirsiniz. Teleskopik proje poster kutuları, iki parçalıdır. Üretim süresinin yaklaşık 10 iş günü olması ile de zaman konusunda da size açıklık sağlar ve buna uygun biçimde siparişinizi vererek gecikmelerin önüne geçebilirsiniz. Kolay kurulumlu ve zahmetsiz olduğu için de fazladan bir çaba gerektirmeden hızlıca paketleme yapabilirsiniz. Kurulum videosu ile de görsel açıdan kolaylık sağlanmaktadır. Bu proje kutusu aynı zamanda silindir halindeki proje ve posterleriniz için de kullanılabilir. Bunun için ayrıca silindir poster kutusu veya silindir proje kutusu ihtiyacı duymazsınız.

Teleskopik proje poster kutusu, çok yönlü de kullanılabilmektedir. Sadece proje ve posterleriniz için değil, aynı zamanda harita ve afişler vb. diğer ürünler için de kutu olarak kullanılabilir. Çok çeşitli boy seçeneklerine sahip olduğu için sizin ürünlerinize uygun en doğru olan tercihi yapabilirsiniz. Fakat boy seçeneklerinin hiçbiri sizin için uygun değilse ve farklı bir seçenek arayışındaysanız da Unipak size kolaylık sağlamaktadır. 

Bant yapıştırmalı proje poster kutusunu, diğer proje poster kutularından ayıran özelliği ürünün üstünde bulunan yapıştırma alanıdır. Bant yapıştırmalı proje ve poster kutuları EB ve B dalga oluklu levhalardan üretilir. EB ve B dalga oluklu levhalar, dalgalarının daha sık olması sebebiyle yüzey ezilmelerine karşı fazlasıyla dayanıklıdırlar. Hem baskıda iyi sonuçlar vermesi hem de hafifliği sebebiyle son derece kullanışlı bir mukavva tipi olarak öne çıkar. Unipak kalite standartları ile üretilen proje ve poster kutularında ürünleriniz taşıma sırasında ezilmez.

Bant yapıştırmalı proje poster kutuları üstünde bulunan yapıştırma kısmı sayesinde, ürünlerinizi içine yerleştirdikten sonra ağzını bu bant ile kapatmanızı sağlar. Böylelikle gönderilerinizin kaybolma ve düşme riskini sıfıra indirerek güvence oluşturur. Parça kaybı ve eksiklik yaşamadan gönderim sağlanır.

Proje poster kutuları sadece taşıma ve gönderme işlemleri için kullanılmaz. Bunların yanında iş yerinizde ve çalışma odanızda derli toplu ve düzenli bir görünüm sağlamak için de kullanılırlar. Çeşit çeşit projelerinizi farklı kutular içerisinde saklayarak onları kategorize edebilirsiniz. Bunun yanında proje kutuları, çocuklu evlerde, meraklı miniklerin ilgisini çeken projelerinizin onlardan uzakta fakat güvende kalması için de önemlidirler. Genellikle projelerinizi saklamak için, onları çocukların ulaşamayacağı yerlerde yani dolaplarınızın üst kısımlarında ya da arkalarında muhafaza etmeye çalışırsınız. Bu sırada da toz, güve, haşere vb. birçok dış etkenden de projelerinizi korumak zorlaşır. Eğer proje kutusu içerisine koyup daha sonra onları saklarsanız, projeleriniz hem temiz hem de güvende olurlar. Sevimli hayvan dostlarınızın da patileri ve dişlerinden sakınmak için de bu proje poster kutuları ek önlem almanızı sağlar. Ailelerinizin veya arkadaşlarınızın çalışma alanınızdaki dağınıklıktan şikayet etmelerine ve kağıtlar arasında kaybolmaya da son verir.

Proje ve posterlerinizi, kutuların içerisine yerleştirdikten sonra kutu üzerine yazacağınız açıklamalar veya etiketlemeler ile kendinize bir arşiv de oluşturabilirsiniz. Ya da üstlerine yazacağınız tarihler ile kronolojik düzenlemeler de yapabilirsiniz. Böylelikle aradığınız projeleri farklı zaman aralıklarında kolayca bulabilirsiniz.

Çeşitli koleksiyon ürünlerinde, özellikle poster koleksiyonlarının saklanması için de poster kutusu kullanmak en kolay ve güzel yöntemlerden biridir. Bu sayede yıllar sonra geçmişte biriktirdiğiniz posterlerin güneşte beklemekten rengi solmadan ya da taşınma sırasında yırtılmadan kaliteli bir biçimde korunduğunu görürsünüz.
 

İstediğiniz Proje ve Poster Kutusunu Kendiniz Tasarlayın!

Proje ve poster kutusu seçenekleri arasında aradığınızı bulamadıysanız veya bulduklarınızı size özel hale getirmek istiyorsanız, kendi kutunu tasarla formu ile fark yaratabilirsiniz. İhtiyacınız olan boyutta ve tasarımda teleskopik proje poster kutusu siparişini Unipak'tan verebilirsiniz. Bunun için yalnızca kendi kutunu tasarla formunu doldurmanız yeterli olacaktır. 

Ürününüzün ambalajlanması ya da taşınması için size özel baskı ve boyutu seçebilirsiniz. Formun ilk kısmında, sizinle iletişime geçebileceğimiz kişisel bilgilerinizi girdikten sonra model bilgileri önünüze gelecektir. Bu model bilgileri arasından kutu modeli seçmeniz gerekmektedir.  Koliler kısmından, proje poster kutusu seçeneğini işaretledikten sonra elinizdeki ürüne göre özel bir kutu boyutu seçebilirsiniz. Buna ek olarak kutunun iç ve dış rengini, esmer ve beyaz seçenekleri arasından seçmeniz mümkündür. Kutuyu kendiniz ya da markanız için daha özel hale getirmek istiyorsanız, kutu üzerine baskı yapma seçeneği de mevcuttur. Logo görselinizi ya da farklı bir baskı görselini, uygun formatta yükledikten sonra basılacak görsel boyutunu da belirtebilirsiniz. Kutu üzerinde istediğiniz baskı alanını işaretleyebilirsiniz. Baskı alanları ön, arka, sol, sağ, taban, taban içi, kapak, kapak içi, taban zemin baskı şeklindedir. Tüm işlemler bittikten ve teslimat adresinizi girdikten sonra bu form sayesinde sizlere bir fiyat teklifi gelir. Fiyat teklifini kabul etmeniz durumunda size özel kutunuz üretilmeye başlar ve elinize ulaşır. Kendi kutunu tasarla ürünlerinde iade bulunmamaktadır.

Ayrıca ihtiyacınıza uygun ve en doğru ürünü bulmak için ve detaylı bilgi almak için Unipak çağrı merkezi ile de iletişime geçebilir ve aklınızdaki sorulara kolayca yanıt bulabilirsiniz. Üstelik Unipak ürünleri, geri dönüştürülebilir olması ile de doğa dostu yönüyle dikkat çeker. Ürün değiştirmek ya da iade etmek için de iade formunu doldurmanız ve iade koşullarını sağlamanız yeterlidir. Siz de hızla harekete geçebilir ve Unipak’ın sunduğu üstün hizmet ile hemen sipariş verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.