HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

PC, Tablo, Monitör Kutuları Nedir?

03-02-2023 13:19
PC, Tablo, Monitör Kutuları Nedir?

E-ticaret sektöründe pek çok farklı ürün bulunmaktadır. Ancak bu ürünleri bazılarının kargolama ve depolama süreci oldukça zorlu olmaktadır. Bunların başında PC, tablo ve monitörler gelmektedir. PC, tablo ve monitörlerin boyutu normal kutulara göre oldukça uyumsuzdur. Bu sebeple normal kargo kutusu ve taşıma kutusu ile kargolama veya depolama yapmak imkânsızdır. Bu bağlamda özel ebatlı ve korumalı kutular tasarlandı. Bu yazımızda PC kutusu, monitör kutusu ve tablo kutusuyla alakalı detaylı bilgiler vereceğiz.

Monitör Kutusu Nedir?

Monitörler dikdörtgen olarak tasarlanmış ve özellikle ekran kısımları oldukça hassastır. Günümüzde kasa ekran dağılımı iyice azaltılmış olan monitörlerin oldukça hassas bir şekilde kutulanması gerekmektedir. Tam olarak bu noktada ise monitör kutuları devreye girmektedir. Monitörlerin inçlerine göre özel olarak üretilmiş olan bu kutular özel oluklu mukavvalardan üretilmiştir. Hem monitörlere tam uyumlu hem de oldukça dayanıklı olan monitör kutuları ile artık monitörler güvendedir.

Monitör kutusu ile elektronik eşya satan işletmelerin hem kargo süreçleri hem de depolama süreçleri oldukça rahatlamıştır. Depolamada da kargolama sürecinde de en büyük sorun dayanıklılık olmaktadır. Ancak özel oluklu mukavvalardan üretilmiş olan bu kutular sayesinde süreçler işletmeler için sorun olmaktan çıkmıştır.

 

Bilgisayar Kutusu Nedir?

Bilgisayar kutusu monitör kutusuyla benzer özelliklere sahiptir. Laptop, notebook gibi diz üstü bilgisayarların kolay ve zarar görmeyecek bir şekilde taşımasına imkân sağlayan PC kutularının içerisinde koyacağınız köpükler ile adeta zırhlı bir şekilde kargolama ve depolama yapma imkanına sahip olursunuz.

Bilgisayar kutusu 2’ye ayrılmaktadır. Bunlar; asansörlü bilgisayar kutusu ve asansörsüz bilgisayar kutusudur. Asansörlü bilgisayar kutusunun asansörsüz bilgisayar kutusundan farkı ise kutuyu açtığınız zaman asansör sistemine benzer bir sistem kullanılmış olan kutudan bilgisayarın kolay bir şekilde çıkarılmasıdır. Müşterilerine çok daha özel bir deneyim yaşatmak ve akıllarında gerçekten yer edinmek isteyen işletmelerin asansörlü bilgisayar kutusu ile kargo yaptığını görmekteyiz.

 

Tablo Kutusu

Tabloların hem maddi hem de manevi değeri oldukça yüksektir. Günümüzde genellikle basit bir plastik ile sarılan tablolar taşımaya hazır hale geliyor. Ancak bu şekilde genellikle tablolar zarar görmektedir. Bu nedenle tablo kutusu ortaya çıkmıştır. Boyut olarak oldukça farklı ebatlarda bulunan bu kutularda tablo taşımak oldukça kolay olmaktadır. Tabloların genel hatlarının bozulmamasının yanı sıra özellikle sıvılara karşıda oldukça dayanıklıdır. Tablo kutusu, tablo işletmelerinin hem depolama hem de kargolama süreçlerinde aktif olarak kullanılabilmektedir.

 

PC, Tablo, Monitör Kutularının Sağladığı Faydalar Nelerdir?

Bilgisayar kutusu, monitör kutusu ve tablo kutusu kullanmanın bu sektörde hizmet veren şirketler tarafından kullanılmasının pek çok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajları detaylı olarak inceleyelim.

PC kutusu, monitör kutusu ve tablo kutusunun sağladığı en büyük avantaj şüphesiz boyut olmaktadır. Yazımızın en başında da belirttiğimiz gibi bu ürünleri satan işletmelerin en büyük sorunu uygun ambalaj veya kutu bulamama sorunu olmaktadır. Ürünlerin ebatları normalin dışında olduğu için uygun kutu bulmak neredeyse imkânsız bir hal almaktadır. Ancak PC, tablo ve monitörler için özel olarak tasarlanmış olan bu kutular sayesinde ürünleri kolay bir şekilde ambalajlama imkânına sahipsiniz. Kolay ambalajlama yapmanız şirketinizin süreçlerinin çok daha hızlı bir şekilde ilerlemesine katkı sağlayacaktır.

Bilgisayar kutusu, monitör kutusu ve tablo kutusu kullanmanın bir diğer avantajı ise darbelere karşı son derece dayanıklı olmasıdır. Oluklu mukavvadan üretilmiş olan bu kutular darbelere karşı son derece dayanıklıdır. Yazımızın başında da bahsettiğimiz gibi söz konusu olan bu ürünlerin darbelere karşı dayanıklılığı oldukça az ve kırılgan yapıdadır. Bu nedenle müşteri memnuniyeti ve işletme karlılığı açısından ambalajlamanın sorunsuz bir şekilde yapılması gerekmektedir.

PC kutusu, monitör kutusu ve tablo kutusu kullanmanız müşterilerinizin kendini özel hissetmesine neden olacaktır. Müşteriler kendilerini her zaman özel hissetmek ister. Bunun en kolay yolu ise şüphesiz paketleme olmaktadır. Paketlemenin özenli ve sağlam olması müşteriler açısından değer gördükleri anlamına gelmektedir. Sizin PC kutusu, monitör kutusu ve tablo kutusu kullanmanız müşterilerinizi önemsediğiniz anlamına gelmektedir. Bu sayede de müşterilerinizin tekrar ürün ihtiyacı olduğunda ilk tercih edecekleri işletme haline geleceksiniz.

PC kutusu, monitör kutusu ve tablo kutusunun baskılı yapıda olması ise marka bilinirliliğinize katkı sağlaması anlamına gelmektedir. Unipak tarafından üretilmiş olan bilgisayar kutusu, monitör kutusu veya tablo kutusu alıyorsanız baskılı alma imkânına sahipsiniz. Baskılı kutular sayesinde de müşterileriniz aklında kalabilme olasılığınız oldukça artacaktır.

Ek olarak, size yardımcı olabilecek  PC, Tablo, Monitör Kutu video aşağıda bulunuyor.



PC, Tablo, Monitör Kutularını Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler Nelerdir?

PC kutusu, monitör kutusu ve tablo kutusu alırken dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar bulunmaktadır. Bunlardan ilki ürünlerinizin mutlaka boyutundan bir boy büyük kutular almanız gerekmektedir. Tam boyuta sahip olan kutular almanız, ürünleri paketlerken sorun yaşamanıza neden olacaktır. Aynı zamanda kutuların içerisinde ek bir koruyucu madde kullanmanızı tamamen engelleyecektir.

Pc kutusu, monitör kutusu ve tablo kutusu alırken mutlaka ama mutlaka bilindik markalardan almaya özen göstermeniz gerekmektedir. Kutular içerisinde taşınacak ve depolanacak olan ürünler hassastır bu nedenle hassas olan ürünlerin normal kargo kutuları ile taşınması uygun olmayacaktır. Bu noktada işinde iyi olan firmalar ile çalışmanız doğru özelliğe sahip kutuları almanızı sağlayacaktır.

Pc, tablo, monitör gibi kutulara ihtiyacınız varsa mutlaka Unipak’ı ziyaret etmeniz gerekmektedir. İhtiyacınız olan pc kutusu, monitör kutusu ve tablo kutusunu uygun fiyatlarla stok sorunu olmadan kolay bir şekilde alabilirsiniz. Son kalite üretilmiş olan kutularımız ile kargo ve depolamada herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Ek olarak baskılı ve kendin tasarla imkânlarımızla işletmenizi yansıtan ve ürünlerinize en uygun olan kutulara kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.