HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Paket Servisi Kolaylaştıran Ürün: Gıda Kutusu

11-04-2022 12:53
Paket Servisi Kolaylaştıran Ürün: Gıda Kutusu

Gıda kutusu insanların gıda ihtiyacını karşılamak amacıyla ambalajlı ve güvenli bir şekilde gıda ürünü satın alabilmelerini sağlar. Gıda kutularının güvenli olması ve satın almayı kolaylaştırması firmalar için de oldukça avantajlıdır. Gıda ürününün cinsine ve büyüklüğüne göre farklı modellerden ve boyutlardan gıda kutuları yapılabilir. Profesyonel bir firmayla çalıştığınızda markanızı en iyi şekilde temsil edecek ve sizin için bir tanıtım aracı olacak gıda kutuları için sipariş verebilirsiniz.

Sipariş verileceği zaman müşterinin istekleri dikkate alınır ve kutu tasarımları bilgisayar ortamında gerçekleştirilir. Kutuların ölçüsü müşterinin isteklerine göre belirlenebilir. Hangi gıda ürünü için üretim yapılacaksa o gıda ürününe uygun olacak şekilde özelliklere sahip olur. Gıdaların tüketiminde insan sağlığı için uygun olmaları en önemli husustur. Gıdaların özelliklerine uygun ve hijyenik ortam sağlayan kaliteli bir ambalaja sahip olması gerekir. Gıdanın güvenliği ambalaj ile sağlanır ve gıda firmaları için kaliteli ambalaj kullanımı bir gerekliliktir. Ambalaj doğru seçildiğinde gıda ürününün uzun süre taze kalmasını sağlar. Gıda ürünleri eğer doğru koşullarda saklanmazsa ya da yanlış paketlenirse bozulma tehlikesiyle karşı karşıya olur. Ambalajlama sayesinde gıda bozulmalarının da önüne geçilerek insan sağlığı korunmuş olur. Gıda kutularının üzerinde tüketim bilgileri yer alır ve tüketiciyi bu şekilde ürün konusunda bilgilendirmiş olursunuz. Son kullanma tarihi gibi bilgiler kutularda yazar.

Gıda Kutusu Fiyatları

Gıda ürününe göre model ve boyutlara sahip olan gıda kutularını sipariş verdiğinizde birim üzerinden fiyatlandırma yapılır. Seçtiğiniz modele ve boyutlara göre fiyatlar değişiklik gösterir. Toptan sipariş verilebilen gıda kutuları oldukça uygun fiyatlı kaliteli ürünlerdir. Gıda kutularının en büyük avantajlarından bir diğeri de üzerine baskı yapılabilmesidir. İçindeki ürün hakkında detaylı içerik bilgisi içermesi tüketicinin aldığı ürüne daha çok güvenmesini ve ne tükettiğini doğru şekilde bilmesini sağlar. Pide kutusu gıda firmalarının kendi tanıtımlarını da yapmasını sağlar. Logo baskılı modeller sayesinde her satış yaptığınızda markanızı tanıtmış olursunuz.

Özel ambalajı sayesinde pideler her zaman sıcak kalır ve adrese teslim gönderilerde güvenli bir şekilde taşınır. Logodan başka dilediğiniz slogan, ürün bilgisi ve görsel baskıyı ambalajların üzerinde isteyebilirsiniz.
Bir ürün teslim edilene kadar gıda kutuları sayesinde dış etkenlerden korunmuş olur. Hava faktörleri ve çevresel nedenler gıda ürünleri için tehlike oluşturabilir. Bu sebeple koruma sağlayan ambalaj kullanımı oldukça önemlidir. Korunaklı yapısıyla gıda kutuları adrese teslimlerde ya da bir yerden bir yere taşınacağı zaman güvenli bir şekilde ve kolayca taşınabilir. Gıda ürünleri için ambalaj tercih edileceği zaman tüketicinin bilmek isteyeceği her bilgiyi üzerinde içermesine dikkat etmek gerekir. Gıda kutularının diğer ambalajlardan farkı ürün hakkında detaylı bilgi içermesi ve gıda ürününün koruyacak şekilde özel olarak tasarlanmasıdır.

Gıda Kutusu Plastik

Gıda kutuları için ambalaj seçimi yapılacağında farklı malzemelerden seçim yapılabilir. Önemli olan gıda ürününün yapısına uygun olacak şekilde bir seçim yapmaktır. Dayanıklı bir malzeme olan plastik malzeme de gıda kutuların tasarımında oldukça sık kullanılır.  Ürün hakkında detaylı bilgiler yer alması tüketicinin markaya daha çok güvenmesini ağlar. Ambalaj üzerinde üretim tarihi ile son kullanma tarihi mutlaka yer almalıdır. Ürün içeriğinde hangi bileşenler var bu bilgi de yer alır. Üretim izni, parti numarası gibi bilgiler de ambalajda yer almaktadır. Tasarım yapıldığında müşteri bu bilgileri verir ve tasarımda uygun olacak şekilde içerik yazıları eklenir. Her renkten gıda kutularının üretimi yapılabilir. Teknoloji geliştikçe baskı teknikleri de çeşitlenmiştir. Gıda kutularının imalatında çeşitli baskı teknikleri kullanılır.

Önemli olan kaliteli bir baskı olması ve profesyonel bir çalışma yapılmasıdır. Kutuların üzerinde yazım hatası olursa ya da ambalaj kalitesiz olursa bu firmanız için kurumsal bir görüntü olmaz. En çok tercih edilen baskı yöntemi CMYK baskıdır. Ofset baskı makineleri kullanılarak gerçekleştirilir. Ofset baskıyla dilediğiniz model ve renkte gıda kutularının siparişini verebilirsiniz. Marka tanıtımı için kullanılan ürün ambalajı en önemli hususlardan biridir. İnsanların akılda kalan ambalaj tasarımları ürün ile özdeşleşir. Markaya göre satın alma insanların başvurduğu yollardan biridir. Bu sebeple ambalajlar sizin için marka yüzünüz olan ürün çeşitleridir.



Makaron

Kraft Gıda Kutusu

Günümüzde en çok kullanılan ambalajlardan biri de Kraft ambalajlardır. Kaliteli olması sebebiyle birçok gıda firması tarafından da tercih edilirler. Hamburger kutusu büyük zincir mağazalar için genelde Kraft ambalajdan tercih edilir. Markanız için ambalaj seçerken dikkat etmeniz gereken husus markanızı doğru şekilde tanıtacak bilgiler içermesidir. İnsanlarda markanıza dair bir bilinç oluşması onlara ürünü hangi ambalajda sunduğunuzla alakalıdır. Firmaya özel yapılan tasarımlar sayesinde firmanız en iyi şekilde tanıtılır. Firma ismi ile firma logosu kutuların üzerinde okunaklı ve büyük bir şekilde yer alır. Uzaktan gördüğünde markanızı ambalajından tanıyan müşteriler alışverişlerini markaya göre yaptıkları için bu konu oldukça önemlidir. Gıda kutularının birçok farklı çeşidi mevcuttur. Patates kızartması kutuları, çay kutuları, gıda takviyesi kutuları, dondurma külahı kutuları, dürüm kutuları ve benzeri birçok gıda için özel tasarım ambalajlar vardır.

Bir gıda ürünü çok sık tüketiliyorsa kaliteli bir ambalajı olması mecburi bir durumdur. Sipariş verirken kaç adet ürüne ihtiyaç duyulduğu önceden belirlenmelidir. Firmalar için toptan siparişler her zaman daha avantajlıdır. Kullan at ürünler için tasarlanan gıda kutuları da kolay taşınabilir ve kaliteli malzemelerdir. Sipariş verileceği zaman tasarım bilgisayar ortamında olduğu için ambalajın üzerinde yer alacak bilgilere karar verilmeli ve nasıl bir tasarım istendiği tasarımcı ile detaylı bir şekilde görüşülmelidir. Müşteri tasarıma onay verdiğinde üretim aşaması başlar.

Gıda Kutusu Ambalajı

Gıda ürünleri için ambalaj seçileceği zaman ürünün ağırlığı da göz önünde bulundurulur. Kaliteli malzemeden gıda ürününün özelliklerine uygun olacak şekilde en doğru ambalaj ve tasarım seçilmelidir. Tasarıma karar verildiğinde işlemler oldukça hızlı gerçekleştirilir ve en kısa sürede sipariş ettiğiniz sayıda ambalaj adresinize teslim edilir. Pizza kutusu ve benzeri gıda kutularının ürünü hava koşullarından koruyacak şekilde tasarlanması oldukça önemlidir. Gıda kutuları ürün üzerinde tat değişikliği ve koku asla yapmaz. Adrese siparişlerde ürünün kolay ve güvenli bir şekilde taşınmasını sağlar. Fiyat belirlenirken ürünler için hangi malzemelerin kullanıldığı önemlidir. Kutuların ölçüleri, boyutları da fiyatı belirleyen unsurlardır. Toplu sipariş verdiğinizde uzun süreli ve fiyat bakımından da avantajlı olursunuz.  Üretim süreci genel olarak kaç adet ambalaj kutusu istediğinize bağlıdır. Siparişler genelde 7 gün içerisinde bitirilir ve güvenli bir şekilde teslim edilir. Firmalar için ambalaj kutuları hem ürünlerinin güvende olması hem de firmalarının kurumsal bir kimlik kazanması açısından oldukça önemlidir.

Kurumsal kimlik kazanan bir firma sektörde daha akılda kalıcı olur. İnsanlar bazı ürünleri direkt markayla özdeşleştirirler ve ürün adı söylendiğinde direkt olarak sizin markanız akla gelir. Bunun için doğru ambalaj tasarımı yapılmalı ve kaliteli malzeme kullanılmalıdır. Kolay yırtılan ya da yıpranan malzemeler kullanılırsa bu tüketiciler için marka kaliteniz konusunda negatif etki bırakır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.