HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kullan At Ürünleri Neden Tercih Etmeliyiz?

28-03-2023 18:21
Kullan At Ürünleri Neden Tercih Etmeliyiz?

Tek kullanımlık veya kullan at olarak tanımlanan ürünler bir sefere mahsus kullanmak için üretilen ve kullanım sonrası atık olarak nitelendirilen ya da geri dönüşümde tekrar değerlendirilerek kullanılan ürünlerdir. Kullan at ürünler genellikle kâğıt, plastik, pamuk veya polistiren köpükten üretilir.  Kullan at ifadesi bazı durumlarda kullanım süresi belirsiz olan aynı ürünlerin tek bir defa ya da belli bir süre kullanılan ürünlerden ayrıştırmak için de tercih edilir. Tek kullanımlık ya da kullan at ürünler, sarf malzemesi grubunda tercih edilen ve tek sefer kullanılıp tüketilen ürünlerle karıştırılmamalıdır. Örneğin, kaynakçıların tükenene kadar kullanıp bitirdikleri kaynak elektrodu, gaz ve benzeri ürünler de “sarf malzemesi” olarak tanımlanır.


NEDEN KULLAN AT ÜRÜNLER KULLANMALIYIZ?

Hijyen konusu her geçtiğimiz gün yaşamamızda önemli bir konu olmaya devam ediyor. Çünkü hijyenle alakalı farkındalığımız arttıkça taleplerimizde de artıyor. Evde dahi hijyeni devamlı olarak sürdürmekte zorlanıyorken ev dışı alanlarda ve özellikle de vaktimizin büyük bir kısmını geçirdiğimiz ofisimizde hijyeni sürdürmek konusunda büyük sorunlar yaşıyoruz. Kullan at ürünler bu noktada yaramıza merhem oluyor. İşte tam bu noktada kullan at ürünlerin hem pratikliği hem de hijyen konusunda ki donanımı bizin için tercih sebebi oluyor.


Kullan at ürünler, gelişen iş ve sosyal yaşamının doğal bir zorunluluğu haline gelmeyi sürdürmeye devam edecektir. Gelişen iş ve sosyal yaşam, yaptığımız işleri ev dışı alanlarda, elimizden gelenden daha fazla bir hızla tamamlamamızı gerektiriyor. Bu hız bazen o kadar yüksek derecede olması gerekiyor ki, yeri geliyor yemek yemeye yeri geliyor diş fırçalamaya bile vakit ayıramadığımız zamanlar oluyor. Üstüne üstlük bir de bulaşık yıkama gibi işlere vakit yaratmak ve üstelik yıkadığımız mutfak malzemeleri üstünde kimyasal deterjanları bırakmamak ve bunları hijyenik ortamlarda muhafaza etmekse eksi yönlerden sadece biri.

Bu tür zamanlarda imdadımıza yetişen tek kullanımlık ürünler, kişisel hijyenimize verdiğimiz önemi ofisimize de taşımamızı sağlıyor. Bu ürünler aynı anda kolay bir kullanımı cazip hale getirdiği için ofisimizde düzenlediğimiz türlü türlü aktiviteler ve organizasyonlar esnasında hızlı ve pratik çözümler sunuyor.



TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLERİN AVANTAJLARI

İşletmeler için birincil konulardan olan maliyet konusunu da minimum seviyeye çeken kullan at ürünler ya da diğer adıyla tek kullanımlık ürünler her yıl işletme ekonomisine büyük katkılar sağlar. Su faturası, elektrik faturası ve temizlik için kullanılan temizlik malzemeleri tasarrufuna yardımcı olan bu ürünlerin yıkama ve kurutma gibi maliyetleri ortadan kaldırır. Üstelik leke tutmayan malzemelerden üretilen kullan at servis ürünleri, hijyen standartlarını en üst seviyeye çeker. 

Yeni nesil malzemelerden üretilen kullan at servis ürünleri, işletmelerin kaliteli ve hijyenik hizmet sağlamasını ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çekmesini sağlar. Oldukça kolay ve pratik bir biçimde kullanılan kullan at servis ürünleri, tüketicinin, işletmeye güvenmesini sağlar. Temiz, kullanımı basit, pratik ve hijyenik olan kullan at servis ürünleri oteller, spa salonları ve özel klinikler için de kesinlikle tercih edilebilir. 

Tek kullanımlık ürünlerin, tüketilmesi oldukça kolaydır. Çok yönlü kullanımlara sahip bu kullan at ürünler, farklı ebatlarda bulunur. Optimum konfor imkânı sunan yumuşak maddeden yapılmış, doğal malzemelerden üretilmiş, biyolojik açıdan ayrıştırılabilen materyallerden üretilen kullan at servis ürünleri standart kullanım olanakları sunar. Tüketicilerin rahatlığı, hijyen koşullarını ve rahatlığı kriterini göz önüne alan firmalar için kullan at ürünler oldukça katkı sağlamaktadır. Müşterilerin ihtiyaçlarını baz alarak özel olarak üretilen kullan at servis ürünleri, hafif, taşınabilir, yumuşak ve hijyenik özelliklere sahiptir. Pandemi döneminde sağlık ocaklarında, güzellik salonlarında, saç tasarım merkezlerinde, estetik merkezlerinde, diş polikliniklerinde hijyen standartları insanlar için daha çok önem kazanmıştır Yüksek kaliteli ve doğal malzemelerden yapılmış kullan at ürünleri, güvenle ve temiz bir biçimde tercih edebilirsiniz.

NEDEN İŞLETMEMİZDE KULLAN AT ÜRÜNLER KULLANMALIYIZ?

Ofiste ve işletmelerde tek kullanımlık ürünler yardımıyla zamanımızı yoğun iş temposunda çeşitli işler için harcamamıza engel olabiliyoruz. Kısacası; tek kullanımlık ürünler hem hijyeniktir hem de kullanımı basittir. Zamandan tasarruf etmek için, işimize yeterince zaman yaratabilmek için kullan at ürünleri işletmemizde demirbaşlar arasında tutmamız gerekiyor.


OFİS İÇİN KULLAN AT ÜRÜNLER LİSTESİ

Ofiste ya da işletmenizde gün içinde çok fazla tabak bardak çatal kaşık gibi malzemeleri kullanarak bulaşık çıkarabiliyoruz. Ancak tek kullanımlık ürünler yardımıyla bulaşık için vakit kaybetmeyi bitirebiliriz. Ofislerde veya işletmelerinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz kullan at ürünler sıralaması yapalım.

 

TEK KULLANIMLIK BARDAKLAR

Bir işletmenin mutfağında en çok olması gereken kullan at servis ürünlerinin başında tek kullanımlık bardaklar gelmektedir. Çünkü gün boyu kahve, çay ya da soğuk içecekleri çokça tercih ederiz. Özellikle beyaz yakalıların masasından kahve eksik olmamaktadır. Her ne kadar kahve ve çayın fazla tüketimi suyun yerini tutmaması ve sağlığa zararlı olması sebebiyle tavsiye edilmese de bardak kullanımının azaltılması mümkün olmayacaktır. Bu sebeple hem sıcak içecekler hem de soğuk içecekler için tek kullanımlık ürünlerden olan farklı bardak türleri bir ofis mutfağında olmazsa olmazdır.

TEK KULLANIMLIK TABAKLAR 

Yeni nesil iş hayatında öğün ve öğün sonrası hem bulaşık açısından hem de mutfak açısından hijyen standartlarını yakalamak oldukça zor ve maddi açıdan da yüksek. Tek kullanımlık ürünler bu konuda yardımımıza koşuyor. Plastik ürün kullanmayı tercih etmeyenler için ekolojik tabak türleri de bulunmaktadır. 

Hem sıcak yemekler hem de kuru yemekler, abur cuburlar, tatlılar, meyveler ve özel etkinlikler için birçok tabak seçeneği bulunmaktadır. Hatta pek çok tek kullanımlık ürünlerden olan tabak modelini hepsi için tercih edebilirsiniz.

TEK KULLANIMLIK GIDA KAPLARI

Kullan at servis ürünleri çeşitlerinden gıda kapları öğünlerin en çok tercih edilenleri arasında yer almaktadır. Bölmeli kullan at ürünler ise özellikle birden çok yemek grubu için çokça kullanışlı olabilmektedir. Tabldot öğünler için bölmeli ya da tek çeşit öğünler için tekli tek kullanımlık ürünler kullanabilirsiniz. Kullan at ürünler olarak da anılan bu ürün grubu basit kullanımı ve yoğun personelli işletmelerde hızlı yemek servisi anlamında oldukça kolaylık sağlamaktadır. Özellikle piknik, kamp ya da özel organizasyonlarda kullanım rahatlığı sunmaktadır.

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.