HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Düzenleme ve Kargoda En Büyük Yardımcınız: Vida Kutuları

02-01-2023 00:22
Düzenleme ve Kargoda En Büyük Yardımcınız: Vida Kutuları

Düzenleme ve kargoda özel olarak tasarlanmış kutular son zamanlarda kullanılmaktadır. Vida ve vida ekipmanlarının saklanması ve kargo yapılması esnasında en büyük yardımcınız vida kutusu olmaktadır. Vida kutusu özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede hem kargo esnasında hem de düzenlemede en büyük yardımcınız olmaktadır. Karton vida kutusu son zamanlarda geliştirilmiş bir kutu türü olduğu için pek bilinmemektedir. Bu nedenle vida, somun, pul, cıvata gibi ürünlerinizi ya bir arada ya da kullanılmaması gereken bir paketleme ürünün içine koymaktasınız. Bu yazımızda sizlere karton vida kutusu ile alakalı detaylı bilgileri vereceğiz.

 

Karton Vida Kutusu Nedir?

Karton vida kutusu, adından da anlaşılacağı üzere vida, cıvata, somun, pul gibi ürünlerin paketlenmesi ve kargo yapılması için özel olarak tasarlanmış, dayanıklı bir kutudur. Vida kutusu sayesinde bahsettiğimiz bu ekipmanlarınız artık daha temiz bir şekilde saklanacaktır. Nedeni ise mukavemeti yüksek olan karton vida kutusunun saklamaya son derece uygun olmasıdır.

Karton vida kutusunun asıl amacı vida, pul gibi paslanan ve küflenen malzemelerin yapısının bozulmasının önüne geçmektir. Vida, pul, somun, cıvata gibi malzemelerin saklama koşullarını çok iyi bir şekilde belirlemeniz gerekiyor. Aksi takdirde saklama koşulları iyi olmayan vidalar, cıvatalar, somunlar, pullar küflenip paslandığı için kullanılmayacak hale gelmektedir. Bu nedenle mutlaka saklama koşullarını en iyi şekilde sağlamak için karton vida kutusu kullanmanız gerekiyor.

Karton vida kutusunu istediğiniz ebatlarda ve sayıda ürettirebilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınız olan saklama alanını elde etmiş olursunuz.


Karton Vida kutusu 

Karton Vida Kutusu Nasıl Kullanılır?

Karton vida kutusu aslında çok amaçlı bir kutudur ve farklı amaçlarla kullanabilirsiniz. Bu sayede pek çok noktada karton vida kutusundan yararlanabilirsiniz. Karton vida kutularını şu şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Vida kutusu sayesinde tamirhane, hobi alanı, çalışma alanı ve evlerde çok daha düzenli bir şekilde aletleriniz durabilir. Yani bu ne demektir? Genel olarak tamirhanelerde veya evimizde bulunan alet ve diğer gerekli olan vida, somun, cıvata gibi malzemelerin bir arada bulunduğu ortamlarda en büyük sorun karışıklıktır. Genellikle pul, somun, cıvata veya vida her zaman iç içe koyulmaktadır. Ancak çalışma zamanı geldiğinde bu malzemelere kolay bir şekilde ulaşamamanın yanı sıra ihtiyacımız olan malzemeleri de bulamayız. Bunun nedeni saklama alanında düzensiz olmamızdır. Ancak karton vida kutusu sayesinde bu düzensizlik ortadan kalkacaktır. Siz somununuzu, vidanızı veya pulunuzu ayrı ayrı vida kutusunu koyabilirsiniz. Bu sayede malzemelerin sayısını tam olarak bilirsiniz aynı zamanda da ihtiyacınız olan malzemeyi hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

Karton vida kutusu ile özellikle nalburlar ve hobi ürünleri satan kişiler kolaylıkla kargo yapabilecekler. Vida kutusu vida, somun, pul ve cıvata gibi ürünlerin müşterilere sorunsuz eksiksiz bir şekilde ulaşmasını sağlamaktadır. Bu nedenle kargo işlerinizde de gönül rahatlığıyla karton vida kutusunu kullanabilirsiniz. Karton vida kutusu oluklu mukavvadan üretilmiştir. Yani oluklu karton kullanılması sayesinde hem kilolarca ürünü sorunsuz bir şekilde taşıyabilmektedir hem de kargo esnasında oluşacak herhangi bir darbeye karşı korunaklı olacaktır.

Vida kutusu ile hobi ve tadilatta kullandığınız malzemelerinizi güvenli ve düzenli bir şekilde depolayabilirsiniz. Malzemelerinizle doğru orantılı hacimlere sahip vida kutusu alırsanız bu oldukça kolay olacaktır.

Karton Vida Kutusu Kullanılmasının Avantajları Nelerdir?

  • Vida kutusu kullanmanızın pek çok faydası bulunmaktadır. Sağladığı faydaları kısa bir şekilde inceleyelim.
  • Vida kutusu sayesinde vida, pul, somun ve cıvatalarınızı artık daha düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz.
  • Sakladığınız bu malzemelerin birini kullanmak istediğiniz zaman ise kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • Vida kutusunun üstüne tahta kalemi veya tükenmez kalem ile kolay bir şekilde yazı yazabilirsiniz. Bu yazılarda kutunun içeriğinde ne olduğunu yazarsanız daha sonra ihtiyaç durumunuzda kolay bir şekilde bulabilirsiniz.
  • Vida kutusu sayesinde kargoda kaybolacak ve normal saklama kutularını delecek olan vida ve benzeri ürünlerin kargosunu rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Vida kutusu özellikle vidaların kargolanması için özel olarak tasarlanmıştır.
  • Vida kutusu sayesinde paslanmaya meyilli olan malzemelerinizi nemden uzak ve gerekli saklama koşulları olacak şekilde saklayabilirsiniz.

Ek olarak, size yardımcı olabilecek Vida Kutusu kurulumu video aşağıda bulunuyor.

Karton Vida Kutusu ile Normal Kutu Arasındaki Farklar Nelerdir?

  • Karton vida kutusu normal kutuya göre delinmeye karşı son derece dayanıklıdır. Bunun sebebi vida gibi delici olan malzemelerin sorunsuz bir şekilde saklanmasını ve kargolanmasını sağlamaktır.
  • Karton vida kutusunun içine koyduğunuz pul ve benzeri ürünlerin düşmemesi ve kaybolmaması için özel olarak tasarlanmıştır. İçerisinde normal kutularda olduğu gibi açıklık bulunmamaktadır.
  • Karton vida kutusunun üstü açıktır. Bunun sebebi ise içinden lazım olan ve istenilen malzemenin rahat bir şekilde alınması içindir.

Karton Vida Kutusu Fiyatları Nelerdir?

Karton vida kutusu fiyatları hakkında net bir fiyat vermek doğru olmayacaktır. Bunun nedeni ise vida kutusunun toplu alımlarda ve ebatlarında fiyatlarının değişmesidir. Vida kutusu fiyatları için öncelikle kaç litrelik bir depolama alanına ihtiyacınız olduğuna karar vermeniz gerekiyor. Daha sonrasında ise vida kutusu fiyatları üzerinden en çok etkisi olan ihtiyacınız olan vida kutusu miktarını belirlemeniz gerekiyor. Ardından vida kutusu fiyatı hakkında en doğru bilgiyi bulmuş olacaksınız.

 

Karton Vida Kutusu Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Vida kutusunu kullanırken nemli veya ıslak malzeme koymamaya özen göstermeniz gerekiyor. Aksi halde vida kutusu içerisinde bulunan ürünler paslanacaktır. Aynı zamanda da vida kutusu işlevini kaybedecektir.

Karton vida kutusu ile kargo işlemi gerçekleştikten sonra kullanıma devam etmesi önerilmemektedir. Nedeni ise vida kutusu kargoda darbeleri absorbe ederek aslında işlevini yerine getirmiş oluyor. Daha sonra kullanılmak istediği zaman ise maalesef eskisi işlevini yitirmiş oluyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.