HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Çocuklarınız İçin En Eğlenceli Aktiviteler

24-08-2022 00:29
Çocuklarınız İçin En Eğlenceli Aktiviteler

Çocuklar için eğlenceli aynı zamanda öğretici aktiviteler ebeveynler tarafından her zaman aranmaktadır. Bazen eğlenceli oyuncaklar bulunmakta ancak bu oyuncaklar eğitici olmamakta veya tam tersi şekilde olmaktadır. Ancak Unipak olarak çocuklarınızın hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağladığımız aktiviteler sunmaktayız. Sunduğumuz aktivitelerin pek çok özelliği ile çocuklarınızın eğlenirken öğrendiğinizi öğrenirken de gerçek hayatında uyguladığını görebilirsiniz. Bu bağlamda büyüme çağındaki çocuklarınızın ve bebeklerinizin gelişimini Unipak oyuncakları ile sürekli olarak desteklerseniz. Unipak’ın sunduğu aktiviyeler şu şekildedir; Çocuk oyun evi, açık oyun evi, hedefli kumbara, masaüstü roket, uni girl ve uni boy figürler, çeşitli hayvan figürleri, karton maket oyuncaklar ve karton okul çantalarıdır. Bu aktiviteler diğer markalara göre çok daha farklı sunulmaktadır. Detaylı Unipak aktiviyelerini anlatalım.

Kız Çocuk Evi

Çocuk oyun evi arasında kız çocukları için özel olarak tasarlanmış olan kız çocuk evi ile kız çocukları düzenli ev yaşantısına alışıyor. Kız çocuklarının evcilik oynamaları alışılmış bir durumdur. Unipak bu durum için hem büyük kız çocuk evi hem de küçük kız çocuk evi ile karşınıza çıkmaktadır. Küçük ve büyük çocuk odaları için ayrı ayrı düşünülmüş ve evinize uyumlu bu kız çocuk evini çocuğunu çok sevecektir.

Kız çocuk evinin 2 tarafında da çift kapı bulunmaktadır. Bu kapılar dışarıya doğru açılmaktadır ve kız çocukları içerisinde rahatlıkla oynayacaktır. Ayrıca içerisi özel olarak renksiz bırakılmıştır. Çocuğunuz sizin yardımlarınızla içerisini istediği renge boyayabilir veya desen çizebilir. Ayrıca kız çocuk evine rafa benzer kartonlar koyabileceğiniz özel tırtıklar da yapılmıştır. Bu sayede çocuğunuz evi istediği gibi dizayn edebilir ve istediği oyunu oynayabilir.

Kız çocuk evi ile çocuklarınızın hayal dünyası genişlemektedir. Bir ev düşünüp bu evi dizayn ederler ayrıca dizayn ettikleri evde hayallerini yaşamaya başlayacaklar. Bu sayede ev düzeninin ne olduğunu, evin nasıl bir şey olduğunu, kendi başına bir şeyler yapmayı ve en önemlisi düzenli olmayı öğreneceklerdir. Kız çocuklarının en iyi eğitici aktiviteleri oyun evleri olmaktadır.

Çocuk oyun evi kullanımında en çok karşılaşılan problem kesinlikle evlerin formunun bozulmasıdır. Evlerin formu bozulduktan sonra çökmektedir ve kullanılmayacak bir hal almaktadır. Ancak Unipak bu sorunu tamamen çözmüştür. Dayanıklı mukavvalardan ürettiği oyun evleri hem darbelere dayanıklıdır hem de uzun ömürlüdür. Bu sayede çocuklarınızın oyun zevki hiçbir zaman bitmeyecektir.

Açık Ev

Unipak tarafından tasarlanmış olan açık ev, diğer çocuk oyun evi modellerine göre çok daha farklıdır. Açık evde odalar bulunmaktadır ve bu odalar birbirinden ayrılmıştır. Bu odaları çocuklarınızın kendi istediğine göre dizayn edebilmektedir. Ayrıca açık ev modellerimizde çocuklarınızın hem hayal gücünü arttırmak hem el becerisini arttırmak hem de oyun zevkini arttırmak için odaların boyanma imkânız bulunmaktadır. Yani diğer markaların sattıkları gibi sadece açık evin içini oyuncaklarla doldurmakla kalmıyorlar bu evin içini istedikleri gibi boyayarak kendilerine odalar yapıyorlar.

Açık Ev sayesinde çocuklarınızın hem el becerileri hem de hayal güçleri oldukça genişlemektedir. Ayrıca burada gelecek hayalleri de şekillenmektedir. Bu nasıl olmaktadır açıklayalım. Örneğin bir odasını restoran bir odasını kafe veya kuaför yapabilmektedir. Meslekleri tanırken gelecekte hangi mesleği yapmak istedikleri hakkında da bilgi edinirler.

Açık evlerin en büyük problemleri bu zaman sonra formunu kaybederek kullanılamayacak bir hal almasıdır. Bunun sebebi normal kartonlardan üretilmesi ve çocukların kullanımı için dayanıklı olmamasıdır. Ancak Unipak olarak bu sorunla karşılaşmamanız için hem çocuklarınızın rahatlıkla kullanacağı hem de uzun ömürlü olması adına özel mukavvalardan üretmektedir. Bu mukavvaların darbeye dayanıklı olmasıyla her zaman yeni gibi kullanabilirsiniz.

Boyanabilir Ev

Çocuk oyun evi içinde hayal gücünün gelişmesini en çok destekleyen şüphesiz boyanabilir ev olmaktadır. Boyanabilir ev diğer evlere göre tamamen boyanabilir yapıya sahiptir. Yani evin hem dışını hem de içini istediği gibi boyayabilir çocuklar. Bu boyama işleri oldukça keyifli olacaktır. Çocuklarla vakit geçirmek ebeveynler için muhteşem bir aktivitedir. Ayrıca burada çocuklarınızın el becerilerini ve hayal güçlerini keşfedebilirsiniz.


Hedefli Kumbara

Hedefli Kumbara

Son zamanlarda hedefli kumbaralar çok sık karşımıza çıkmaktadır. Hedefli kumbara ile para biriktirme hem teşvik edici hem de hesaplı olmaktadır. Siz de çocuklarınızın tutumlu olmasını istiyorsanız ayrıca geleceğine yatırım yapmasını istiyorsanız mutlaka hedefli kumbara edinmelisiniz.

Bazı çocukların tutumlu olmadığını ve her istediğini alacakmış gibi davrandığını görmekteyiz. Burada en büyün sorun ebeveynlerin çocuklarına bebekken veya küçük yaşlarda para biriktirme alışkanlığı edindirmedikleri içindir. Para biriktiren çocuklar daha tutumlu olur. Ayrıca istediklerini biriktirdikleri bu paralarla almalarını sağlamanız eşyalarına değer vermelerini de sağmaktadır. Bu bağlamda hedefli kumbarayı sadece bir kumbara gibi görmemeniz gerekiyor. Çocuklara eğitici bir rol oynamaktadır ve gelecekteki yaşantılarında karakterlerini belirlemektedir.

Hedefli kumbaralar normal kumbaralara göre çok daha farklıdır. Farklı olmasının en büyük sebebi arkasında bulunan ve içine atılan paraları gösteren tablosudur. Bu tabloda paralar yer almaktadır. Bu paralar en küçük paradan en büyük paraya kadar olmaktadır. Hedefli kumbaraya atılan paraları arkada bulunan tabloda işaretlersiniz. Bir zaman sonra bu tabloyu doldurmak bir oyun gibi olacağı için tamamlamak için çabalanmaktadır. Bu bağlamda çocuklara para biriktirme alışkanlığının aşılanması için mutlaka hedefli kumbara ile para biriktirmeye başlanmalıdır.

Unipak sizler için 5000TL para hedefi olan ve 10000TL para hedefi olan 2 kumbara hazırlamıştır. Dilediğiniz kumbarayı alarak para biriktirmeye hemen başlayabilirsiniz.

Karton Maket Oyuncaklar

Karton maket oyuncaklar ile çocuklarınız sadece oynamakla kalmayıp aynı zaman da boyamada yapabilmektedir. El becerilerinin küçük yaşta geliştirilmesi gerektiği için mutlaka karton maket oyuncaklar ile çocuklarınızın el becerilerini desteklemeniz gerekmektedir. Ayrıca karton maket oyuncakları istedikleri şekilde boyayabildikleri için daha fazla eğleneceklerdir.

Masaüstü Roket

Masaüstü roket olarak adlandırdığımız roket maketleri sanıldığı gibi küçük değildir. Çocuklarınızın içine girmesinin imkânı olan bu maketler ile keyifli bir uzay yolculuğu aktivitesi yapabilirsiniz. Ayrıca masaüstü roketlerin hem dışı hem de içi boyanabilir malzemeden tasarlanmıştır. Dışında çeşitli uzay resimleri olan masaüstü roketin bu uzay resimlerini boyayabilme imkânı sunması çocukları çok eğlendirmektedirler. Çocukların boyama işleminden sonra ise içerisine girip oyun oynamaları hatta içini istediği gibi boyamaları da mümkündür.

Çocuklar masaüstü roketin üzerinde bulunan resimler ile dünyanın, uzayın, diğer gezegenlerin ve bilmesi gereken her şeyi tanıyabilirler.

Hayvan Figürleri

Hayvan figürleri çocuk odası dekorasyonu için harika olacaktır. Özel olarak tasarlanmış bu figürler gerçeğini aratmamaktadır. Ayrıca demonte bir şekilde teslim edildiği için çocuğunuzla beraber bir yapboz gibi kurabilirsiniz. Hayvan figürlerinin montajı sırasında yapıştırıcı gerektirmemesi ise çocuklar için son derece güvenli olduğunu göstermektedir. Hem karton maket oyuncaklar hem de dekorasyon malzemesi olarak kullanılabilir.





Okul Çantası

Okul Çantaları

Unipak çocukları her alanda düşünmektedir. Sırtlarına zararlı ve sıradan sırt çantaları yerine özel okul çantası kutusu tasarlamıştır. Özel okul çantası kutusu çocuğunuzun okulda ihtiyaç duyabileceği her şeyi taşıyabilecek şekilde tasarlanmıştır. Farklı boyutlara sahip olan bu kutu ile hem eşyalarını taşıyan minikler üzerine farklı desenler ve şekiller çizebilir. Aynı zamanda arkasında serbest çalışma alanı da bulunmaktadır.



İlginizi Çekebilir: Ev Eşyası Taşımada Pratik Çözüm Taşıma Kolisi


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.