HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Çeyiz Taşımanın Yeni Şekli ile Tanışın!

11-04-2022 12:21
Çeyiz Taşımanın Yeni Şekli ile Tanışın!
Evlilik hazırlığında olan herkesi yakından ilgilendiren çeyiz, yüzyıllar boyunca köklü bir geleneğin simgesi olmuş ve geçmişten bugüne kadar süregelerek varlığını korumaya devam etmiştir. Hem geline hem de damada özel olarak hazırlanan ve içeriği kültürden kültüre farklılık gösteren çeyizler, zaman içerisinde pek çok farklı dönüşümden geçerek biçimsel olarak değişikliğe uğraşmıştır. Öyle ki eski dönemlerde genellikle gelin için hazırlanan bohçalar, tahta bir sandık içerisinde sunulmuştur. Günümüzde ise sandık kültürü yerini çok daha sade ve işlevsel bir sunuma bırakmıştır. Şimdilerde, her iki tarafın müstakbel eşine hediye olarak götüreceği çeyizlerde, özgünlük ve pratiklik aranmaktadır. 

Eğer sizler de, birlikteliğinizi evlilik ile taçlandırmanın planını yapıyor ve çeyiz hazırlama sürecine giriyorsanız, son dönemlerde oldukça popüler olan ve neredeyse her çiftin çeyiz sunumda yer alan baskılı çeyiz taşıma  kolileri ve kutularını tercih edebilirsiniz. Birbirinden farklı boyutlardan ve baskılardan oluşan söz konusu koli ve kutular, çeyiz için alacağınız çeşit çeşit ürünleri kolayca bir araya getirmenizle yetinmez aynı zamanda bohçalarınızı en şık ve zarif bir şekilde sunmanıza olanak tanır. 

Çeyiz Sunumunun En Modern Hali: Baskılı Koli 

Genellikle kız isteme ya da nişan töreninde erkek tarafının geline; kız tarafının da damada armağan olarak sunduğu çeyizler, içerisinde yüzlerce farklı ürünü bandırır. Kişisel bakım ürünlerinden pijama takımlarına, ayakkabıdan iç giyim ürünlerine, havlu ve bornozdan takıya kadar geniş bir listeden oluşan çeyiz, damadın ve gelinin hemen hemen her ihtiyacını karşılamak için özenle hazırlanır. Fakat hâl böyle olunca listede bulunan her ihtiyacı en iyi şekilde bir araya getirmek ve karşı tarafa sunmak zorlaşır. Bu noktada ise gelin çeyiz kolisi ve kutuları, çeyize koyulması gereken her şeyi düzenli bir şekilde yerleştirmeyi ve taşımayı mümkün kılar. 

Damada ya da geline götürülecek çeyizlerin miktarına göre dilenen boyutta üretilebilen gelin çeyiz kolisi modelleri, bu özelliğinden dolayı farklı şekillerde kullanım sağlar. Dilerseniz, söz konusu baskılı kolinin en küçük boyunu tercih ederek içerisine yalnızca tek bir ürün koyabilir, ayakkabı kutusu ölçülerindeki kutuyu tercih ederek evleneceğiniz kişinin ayakkabılarını özel olarak kutulayabilirsiniz. Ya da seccade ve havlu gibi özel parçaları diğerlerinden ayırmak için orta boy çeyiz kolisi seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Dilerseniz de, yalnızca tek bir taşıma kolisi içerisinde çeyiz için aldığınız tüm ürünleri tek tek yerleştirebilirsiniz. Her iki kullanımda da görsel açıdan estetik bir görünüm sunan gelin çeyiz kolisi çeşitleri, bu süreçte sizleri sade, yalın ve tertemiz bir çeyiz hazırlığına ayrıca sunumuna davet eder. 


Çeyiz Gelin Kolisi
Baskılı Koliyi Kişiselleştirin: Geline Ayrı, Damada Ayrı Tasarım!

Evlilik sürecinin en uğraştırıcı işlerinden biri olan çeyiz hazırlığı, sadece çeyize koyulacak eşya ve kıyafetlerle sınırlı kalmamaktadır. Çeyiz olarak karşı tarafa verilecek olan her şey bir araya getirildikten sonra en önemli adımlardan biri olan çeyiz süslemesi devreye girer. Erkek tarafı, geline gidecek olan çeyizi süslemek; kız tarafı ise damada gidecek olan çeyizi süslemek için ayrıca bir zahmete girmek durumunda kalır. Çünkü birçok gelenekte çeyizin süsü, en az çeyizin içeriği kadar önem taşır. Baskılı çeyiz taşıma kolisi ve kutuları ise bu noktada, konsept baskıları ile dikkat çekmeyi başarır. Gelin için üretilen çeyiz kolisi, üzerinde bulunan gelin ve kırmızı kurdele baskısı ile oldukça zarif bir görünüm vadederken, damat için üretilen kutular damatlık baskısı ile öne çıkar. 

Her iki taraf için de bir hayli hoş bir sunumun kapılarını açan bu çeyiz taşıma kutuları, aynı zamanda kişiselleştirilebilir. Yani isterseniz, kutunun üzerine sizin ve müstakbel eşinizin ismini yazdırarak çeyizinizi kendiniz için çok daha anlamlı hale getirebilirsiniz. 3 tarafı dijital baskılı koliler, yalnızca düğün ve çeyiz konseptine değil, gelin ve damakların da zevklerine hitap etmeyi başarır. Baskılı koliyi, bu sayede ekstra bir süslemeye gerek duymazsınız ve hazırlık sürecini çok daha zahmetsiz ve keyifli şekilde yaşayabilirsiniz.

Nitelikli ve Pratik Çeyiz Taşıma Kolisi Çeşitleri

Çeyiz hazırlığına başladığınızda, elinizdeki listeye hep bir yenisi daha eklenecektir. Bu noktada, gelin çeyiz kolisine koyacağınız her bir çeyizin, güvenli ve kolay bir şekilde yerine ulaşması oldukça önemlidir. Üstelik bir de gelin ve damat tarafı, farklı farklı şehirlerde yaşıyorsa çeyizlerin sağlam bir şekilde taşınması daha zorlayıcı hale gelebilir. Bundan dolayı, hiçbir detayını atlamadan özenle hazırladığınız çeyizin en güzel şekilde taşınması için tercih edeceğiniz çeyiz kolisinin yüksek mukavemete sahip olması ve ağırlığa karşı maksimum oranda dayanıklılık göstermelidir. Bunun için daha gramajlı gelin çeyiz kolisi tercih etmek oldukça akıllıca olacaktır. 

Bunların yanı sıra, söz konusu çeyiz taşıma kolisi çeşitlerinin konforlu bir şekilde götürmek için iki kenarında tutma boşlukları olan modelleri tercih etmeniz önem taşır. Damat ve gelin çeyiz kolisi hazırlarken, büyük boyutlarda kutular tercih edeceksiniz içerisine koyacağınız eşyaları naylon veya file korumalar ile sarabilir ya da her bir ürünü farklı farklı baskılı çeyiz taşıma kutularına koyup ardından büyük olanın içine yerleştirebilirsiniz. Bu sayede, taşıma kolisi içinde bulunan çeyizler uzun yollarda bile güvenle seyahat edebilecektir. 

Taşıma Kolisinde Çoklu Sipariş İmkânı!

Gelin ve damat çeyizinin boyutu herkes için farklılık gösterebilir. Kimileri, çeyize oldukça fazla önem verirken kimileri için yalnızca küçük bir prosedür olabilir. Bu durum ise çeyizin miktarını değiştirir. Eğer sizler, çeyiz konusunun önemli olduğunu düşünenlerdenseniz ve gelininize ya da damadınıza hazırlayacağınız çeyizde, listeniz çok uzun ise çeyiz taşıma kolisi adetlerini de artırmanız daha doğru olabilir. Zira satın aldığınız gelin çeyiz kolisi adedi yeterli olmadığında farklı bir alternatif düşünmek ve elinizdeki kutuların tasarımından bağımsız bir kutu tercih etmek, çeyizinizin görsel anlamda bütünsellik sunmasına engel olacaktır. Bundan dolayı, baskılı çeyiz taşıma kolilerini sipariş verirken çeyiz listenizi göz önünde bulundurmanız ve bu doğrultuda hareket ederek çoklu sipariş imkânı bulunan adreslere yönelmeniz mantıklı olur. 

Uygun Çeyiz Kolisi Fiyatları ve Kalite İçin Doğru Adres: Unipak

Çeyiz hazırlığınızda, birbirinden farklı koli ve kutu çeşitleri ile yanınızda olmaya aday olan Unipak, çeyiz sunma konusunda bambaşka bir boyut kazandırmak ve süreci herkes için çok daha konforlu hale getirmek için hazırdır. Birbirinden farklı boyutlardaki çeyiz taşıma kolilerini beğeninize sunan marka, istenilen ölçülerde kutu üretimi yapmaktadır. Aynı zamanda baskılı koli tasarımında da farklı zevklere ve tarzlara hitap etme konusunda iddialı olan Unipak, kişiye özel tasarım seçeneği ile karşınıza çıkar. 

Boyut seçeneklerinin ve tasarımının yanı sıra, dayanıklılığı, kalitesi ve kullanım kolaylığı ile tüm gözleri üzerine çeviren çeyiz taşıma kutuları ile bir tık uzağınızda olan Unipak online mağazası, ihtiyacınıza yönelik olarak çoklu sipariş olanağı tanımaktadır. 50 adetten az miktardaki çeyiz kolisi, 48 saat içerisinde sizlere ulaştırılır. 50 adet ve daha üstü çeyiz kolisi ise 14 gün içerisinde kapınızda olacaktır. Ürünler hakkında detaylı bilgi almak, çeyiz kolisi fiyatlarını öğrenmek ve siparişinizi hemen oluşturmak parmaklarınızın ucunda! İhtiyacınıza uygun doğru ürünü bulmak için Unipak'ı ziyaret ederek, geniş ürün skalasına göz atabilirsiniz. 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.